tirsdag 12. mars 2013

Finalist i IGPOTY 2012


http://www.igpoty.com/competition06/winners_thebeautyofplants.asp?parent=winners

Dette bildet vart finalist i International Garden Photographer of the year 2013 i kategorien The beauty of plants, og blir blant anna stilt ut i Bankside Gallery i London 8. - 13. juli. Bildet er tatt på Sotra, så langt vest mot havet som det går an å koma, og i vinterstormane slår bølgjene over staden der blomane står. Eg har vore her på stille sommardagar når havet er som ein spegel, og i vinterstorm med opp mot 20 meter høge bølgjer. Begge deler er ei oppleving.


7 kommentarer:

 1. Forrige gang du hadde bilde(r) på utstilling i LOndon, fikk jeg gleden av å beundre. Vet ikke helt denne gangen, men gleder meg på dine vegne uanset..og Sotra..ja..undervurdert

  SvarSlett
 2. Stemmer det, det var då eg ikkje kom meg over, og har angra litt på det etterpå, får prøva igjen denne gongen! Sotra har mange kvalitetar, ein må ikkje alltid så langt for å finna gode motiv. Dei beste bildene mine har eg tatt ikkje så langt hemafrå, trur ikkje eg er åleine om det.

  SvarSlett
 3. Gratulerer! Nydelig blomsterportrett, med svært tiltalende fargetoner og uskarphet rundt hovedmotivet.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye, Magnar! Veldig behagelig sommermelankoli. Her er perfekte duse toner mot den fargesterke pryd. Bakgrunnen er vesentlig, og helheten vakker.

  SvarSlett