søndag 26. august 2012

MorgonstundVart vekt av vesle Luna på 2 månader sånn litt før fem om morgonen. Ho var jo svolten så klart. Etter å ha kikka ut glaset kunne eg ikkje gå tilbake til senga. Oppe på fjellet var det heilt stille, dogg overalt og skodde over vatna. I mange timar var eg heilt åleine i sommarmorgonen. Skal ikkje sova bort sommarnatta…

10 kommentarer:

 1. Hej - der er en vældig fin stemning i disse dejlige billeder! Man fornemmer stilheden og den fine, våde sommermorgen! Hilsner fra Jon

  SvarSlett
 2. Svært, svært smakfullt! Vått, varmt og kjølig, alt på samme tid. Men det største uttrykket er det (dugg)friske. Umulig å velge en favoritt da alle har slike kvaliteter. Men likevel er det mulig nr 2 rager noe høyere.. :)

  SvarSlett
 3. Klassiskt motiv med fin rolig stemning. Jeg går for nr 1 og 2.

  SvarSlett
 4. Takk for fine ord og god tilbakemelding! Vart blaut på beina i dag tidleg også, får sjå ka det blir ut av det. Gøy var det i alle fall, og det er kanskje viktig det også…

  SvarSlett
 5. Klassisk motiv, men svært godt gjennomført. Den duggfriske morgenstemningen formidles veldig bra. Blir inspirert til å komme ut på morgentur :-)

  SvarSlett
 6. Gode bilder alle tre. Likte bilde nr 2 best. Det er absolutt viktig å ha det gøy, hvis ikke blir det...ja, ikke gøy ;)

  SvarSlett
 7. Åj for noen flotte bilder Magnar. Hærlig moregnstemning i alle tre.
  Liker ekstra godt nr 1:)

  SvarSlett
 8. Åhh... vilket vackert morgonljus och vilka vackra bilder på trollsländan! Daggdroppar, guldljus, trollsländor och en duktig fotograf - kan det bli bättre?

  SvarSlett
 9. Takk for godord! Må snart koma meg ut igjen på myra igjen. Blir ein mest trøtt av å stå opp kl 5 og fotografera, eller av å sova til 7 og ikkje få fotografert, that´s the question. Trur eg veit svaret :-)

  SvarSlett
 10. Utrolig bra bilder, spesielt det nr 1 men likte hele serien. Snakk om bra fotofangst:))

  Fin helg til deg:)

  SvarSlett