lørdag 6. april 2013

Diffuse greier


I det britiske magasinet Digital Camera World sitt vårnummer (issue 137, side 18) fins eit lite intervju med meg der du kan få tips til korleis ta uskarpe blomsterbilder, hvis du har problem med at dei blir for skarpe… Bladet fins i ein del Narvesen-kioskar.


6 kommentarer:

 1. Nydelig og poetisk! Liker den " høye" hvitveisen som framheves mellom de to trestammene, og de små som danser rundt. Blomstene er passelig diffuse og det skaper en hærlig rytme og bevegelse. Veldig fint lys er det også, som gir en hærlig vårstemning . Likte dette veldig veldig godt:) Og takk for tips Magnar. Ha en fin dag:)

  SvarSlett
 2. Du er fremragende på dette Magnar. Den høyreiste er helt avgjørende for bildet. Spennende å følge deg, og veldig hyggelig at du får fortjent oppmerksomhet for dine fotografier.

  SvarSlett
 3. Lekkert hvitveisbilde. Grattis med intervju, jeg skal kjøpe bladet hvis jeg finner det.

  SvarSlett
 4. Nydelig bilde Magnar! Og gratulere med publisering. De har virkelig valgt rett mann for dette temaet. Du inspirerer!

  SvarSlett
 5. Veldig fint! Har fra de gode gamle foto.no-tider hatt stor sans for dine bilder, både som inspirasjon og nytelse. Gratulerer med artikkel og fint brukerportrett på foto.no.

  SvarSlett
 6. Takk! Bildet er faktisk slides, frå før eg gjekk digitalt. Huskar eg hadde ein god følelse då det blei tatt, det spennande var jo om følelsane var like gode når ein henta bildene noken veker etterpå. Denne gongen slo det til :-) Ellers saknar eg ikkje slides-filmane når eg er ute og fotograferer, men kan av og til sakna å sitja i stova og setja bilder inn i rammer, heller enn å sitja framfor ein skjerm heile tida…

  SvarSlett